zondag  5 december  2010     07:02 - 08:00 uur     Radio 5
Rel rond IsraŽl
Beluister dit item
 
Minister van Buitenlandse Zaken Uri Rosenthal (foto rechtsboven) wil een 'pittig gesprek' met ontwikkelingsorganisatie ICCO. Begin deze week maakte hij dat bekend. ICCO is namelijk een van de financiers van de website Electronic Intifada. Volgens de minister roept deze website op tot een boycot van IsraŽl, en dat staat volgens hem ver af van het Nederlandse beleid. Omdat ICCO voor een groot deel wordt gefinancierd door de Nederlandse overheid wil de minister daarom opheldering.

De IsraŽlische organisatie NGO monitor beklaagde zich er in november als eerste over dat de website Electronic Intifada geld krijgt van ontwikkelingsorganisatie ICCO. Volgens NGO Monitor is de website zelfs antisemitisch. Electronic Intifada en dus ICCO bevinden zich in goed gezelschap, want NGO Monitor uit dezelfde kritiek aan het adres van organisaties als Amnesty international, Artsen zonder Grenzen, Human Rights Watch. Minister van Buitenlandse Zaken Uri Rosenthal: "Antisemitisme is niet het punt waar het om gaat. Het gaat mij om de oproepen bij te dragen aan boycots en embargoís".

De vraag is wat het nu betekent als een Nederlandse organisatie geen NGO mag steunen die oproept tot een boycot van IsraŽl. Sinds 2005 is er namelijk wereldwijd de campagne BDS (Boycot, Desinvestment and Sanctions), ondertekend door de meeste Palestijnse maatschappelijke organisaties, een aantal IsraŽlische mensenrechtenorganisaties, en talloze maatschappelijke organisaties in de rest van de wereld. Moeten ze vrezen voor het kwijtraken van Nederlands subsidiegeld?

Een van de medeoprichters in 2001 van Electronic Intifada is het huidige GroenLinks Tweede Kamerlid Arjan El Fassed. Hij vertelt dat Eletronic Intifada een website is voor bloggers die ter plaatse kunnen berichten vanuit een Palestijns perspectief. Gerenommeerde internationale media maken regelmatig gebruik van het netwerk van de berichtgeving en het netwerk van Electronic Intifada. Volgens El Fassed is er sprak van een doelbewuste campagne tegen mensenrechtenorganisaties die kritisch staan tegenover de huidige rechtse regering in IsraŽl. Als voorbeeld noemt hij twee IsraŽlische organisaties, Breaking the Silence en Bítselem, die flink onder vuur liggen..

Over de beschuldiging van antisemitisme door NGO monitor zegt hij onder andere dat die organisatie dan de 12.000 documenten op Electronic Intifada maar eens moet doorspitten.
De SGP heeft inmiddels kamervragen gesteld.

Ontwikkelingsorganisatie ICCO, waar minister Rosenthal dus een pittig gesprek mee wil, wilde niet reageren voor de microfoon. Pas als het gesprek achter de rug is. Wordt vervolgd.
Zondag  5 december  2010
07:02 - 08:00 uur
Radio 5


 
 home


Reacties op deze uitzending

Er zijn 38 reacties.    
    

Van: raoull
Titel: mn best
ok Je hebt gelijk - ik heb mn best gedaan-


Van: marco
Titel: onzin
Wilders mist het intellect om met mij door één deur te kunnen, en bovendien lijkt hij mij totaal onbetrouwbaar, en mogelijk nog een verborgen agenda te hebben ook. Daarnaast is het een gefrustreerd mannetje en moet hij nodig naar de therapeut.


Van: raoull
Titel: wil tonen
-- Marco - Ik ben er van overtuigd dat jij EN meneer Widers hele dikke maatjes zouden kunnen worden -- maar je moet wel willen dan -- dus openstaan en vooral meegeven want waar een wil is is een weg -- Ken t nog zinniger ?


Van: marco
Titel: nou dat is ook wat
Heb ik net het Amsterdorp stuk geschreven, komt die nar Wilders met de nogal plastische en nergens op slaande tweedeling 'hartland' en 'grachtengordel'. Misschien valt er dan wel wat voor te zeggen dat de 'grachtengordel' een wel heel lokale kijk op Nederland plakt, maar deze doet niet onder voor het carnavalsgedrocht 'hartland' aka Limburg.


Van: H.Lodder
Titel: Scheef wonen en redeneren...
Die mensen die nu zo scheef wonen..zijn vaak juist de linkse stemmer(d)s...vandaar (figuurlijk) eruit zetten: hypocrisie. U wilt alleen maar lekker goedkoop eenzijdig links fulmineren tegen banken en bedrijven: n.b. de hardwerkende kern van onze maatschappij en houdt de vaak a-sociale onderkant consequent buiten schot.. ..het is m.i. altijd dezelfde riedel....


Van: marco
Titel: wikiwindows opened
Misschien is wat er momenteel plaatsvindt op internet wel een weergaven (spiegelbeeld) van hoe onze verachtelijke soort mens die te slim is voor woorden maar te dom is voor het inzien van de consequenties van de daden in elkaar steekt.
Enerzijds is tijdens de prille ontwikkelingen van een interlokaal communicerend computersysteem de amerikaanse pentagoneenheid dat wezen opbouwen want dan kon je coast to coast al je units aansturen als je al die raketten moest afvuren in geval van gevaardreiging. Anderzijds dachten wetenschappers aan oa MIT dat het een goed idee zou zijn elkaars bevindingen 'online' te lezen ipv op de UPC parcel service te wachten op de open reel computer tapes. Daarna raakten universiteiten over geheel de wereld aangesloten, en privé-geïnteresseerden met 'homecomputers' gingen aan de slag met het schrijven van leuke administratieve programmaatjes en begonnen grondlegger te worden van databases, en gingen via bulletin boards internationaal communiceren, en gingen vanwege hub expertise werken aan netwerken voor grote bedrijven.
Wereldwijd internet kwam op (eerst waren de kasten die de computer electriciteit moesten vertalen naar telefoonlijn signaal nogal duur en geheim want gepatenteerd), en bedrijven konden dat betalen omdat ze dat zinvol achtten, en universiteiten konden niet achterblijven als forefront opleidingsinstituten.
Vervolgens is het steeds goedkoper geworden om op internet aangesloten te raken zonder in te hacken op bestaande netwerken, en tegenwoordig is het blijkbaar al normaal geworden om consumerend videostreams te bekkijken via internet terwijl het net vroeger bedoeld was om zinvolle informatie zo snel mogelijk in verband met de samenwerking over de gehele wereld over te brengen opdat er sneller (veel sneller) gerwerkt kon worden aan een constructief project, in vertrouwen de grote geesten weid verspreid aan elkaar koppelend.
Vervolgens kon met satellieten nieuws en zinvolle informatie zelfs real time (of even geedit) via de tv kunnen worden waargenomen waarbij internet verbindingen een klare rol spelen, en nu zijn we in een tijdperk beland waarbij er zelfs geld verdiend kan worden via internetconnecties met het wereldwijd kenbaar maken van aanwezigheid van in de aanbieding zijnde goederen (wat de klassieke economie als lust zal klinken omdat dan het overzicht van de markt eindelijk plaats begint te vinden), en anderzijds allerlei informatie blijkbaar ook hun wegen kunnen vinden naar het publiek die het zich te moeite getroost om het te lezen.
Plotseling gebeuren er heel rare dingen omdat opeens mensen bij Interpol worden aangemeld als verkrachter en internationaal worden opgespoord vanwege verdrag, complete websites worden afgesloten zonder dat er enig juridisch voortraject heeft plaatsgevonden, banktegoeden worden geblokkeerd om onduidelijke en achteraf blijkbaar gelogen redenen, kinderen worden gearresteerd omdat zij internationaal geldverkeer konden hinderen met eenvoudige truken, en er geen enkel zinvolle verklaring volgt van gekozen volksvertegenwoordigers, anders dan fascistoide dadendrang.Van: H.Lodder
Titel: Scheef wonen en redeneren...
Die mensen die nu zo scheef wonen..zijn vaak juist de linkse stemmer(d)s...vandaar (figuurlijk) eruit zetten: hypocrisie. U wilt alleen maar lekker goedkoop eenzijdig links fulmineren tegen banken en bedrijven: n.b. de hardwerkende kern van onze maatschappij en houdt de vaak a-sociale onderkant consequent buiten schot.. ..het is m.i. altijd dezelfde riedel....


Van: marco
Titel: outgesourced
De helpdesk belteams zijn geen onderdeel van het bedrijf waar je mee te maken dacht te hebben maar een via zo goedkoop mogelijke uitbesteding vergunde taak aan een ander telefonofiel bedrijf, die dan wel aan zekere basisvereisten zou moeten voldoen.

Beste misser Lodder, wie of wat houdt zich hier bezig met mensen met geweld uit huizen te zetten, en waarom? Heeft u specifieke informatie die mij is ontgaan? Dan zou ik het graag weten alvorens ik op uw helpgeroep in ga.

Btw sharia is ook al zo'n veelgebruikte angstterm door figuren die niet eens weten waar het over gaat, net als over btw trouwens.Van: H.Lodder
Titel: Het zijn geen kwajongens..
Kletskoek m.i. meneer Marco.....je moet dan die mensen met geweld uit hun huizen gaan zetten..iinks is hier weer eens heel hypocriet bezig. En het zijn geen kwajongens daar in 020 maar gewoon door links geimporteerd tuig... alleen sharya-resistent....


Van: marco
Titel: Amsterdorp
In Amsterdorp wordt totaal scheefgewoond vanwege de voorheen goedkope huisjes terwijl de plaatselijke woningbouwverenigingen met eurotekens in de ogen slapeloze nachten hebben omdat ze zo'n krot voor het vijfvoudige zouden kunnen verhuren, of met enorme winst zo zouden kunnen verkopen, en daarom moet in heel Nederland de woonmarkt geliberaliseerd worden waarbij de huren met 100% zouden moeten stijgen om het scheefwoonprobleem op te lossen.
In Amsterdorp lopen er een paar kwajongens meestal dingen te roepen naar nogal Joods uitziende mensen (of die nu Jood zijn of niet) omdat ze boos zijn dat er in Palestina dat grotendeels bezet wordt door Israel bij bosjes Palestijnen worden neergeknald (en eenzijdig illegale bebouwing wordt gesloopt), en onder het motto 'antisemitisme' (ja de Palestijnen en andere Arabieren zijn ook semieten) zou volgens degene die tijdens de Joegoslavië oorlog de 'toevloed' aan Joegoslavische asielzoekers wou 'indammen' met zijn bekrompen Poldergeest nu alle bewuste Joden beter kunnen gaan emigreren uit Nederland.
Waar ligt dat eigenlijk, dat Amsterdorp?Van: raoull
Titel: toekijken
-- Ik hoop dat ik er met mn [ jarenlange] vrees voor een nieuw soort facisme totaal naast zit en dat diegenen die het niet met mij eens zijn uiteindelijk helemaal gelijk hebben - Ik zal de eerste zijn om toe te geven dat ik er totaal "naast'" zat-


Van: H.Lodder
Titel: Niet wegkijken dus!!!
Ik denk/vrees dat zelfs Bolkestein met zn zogenaamd provocerende uitspraken nog tamelijk naief is..maar moet de uitzending nog in de herhaling gaan zien.....


Van: raoull
Titel: wegkijken ---
Dhr Bolkestein heeft groot en groot gelijk ---- Dat is een van de weinigen die nog reeel kan denken---- en in de toekomst een visie heeft- [die er helaas niet rooskleurig uitziet-]


Van: pieter
Titel: ongeloof
Een oud gezegde, het joodse volk
is als de kanarie die meegenomen werd in de mijnen om te kijken of het nog veilig was.
En als je nu hoort dat joodse mensen in bepaalde delen van
sommige steden IN NEDERLAND niet meer veilig zijn dan weet je al hoe laat het is, en dat wij dat gewoon laten gebeuren????? en hoe ver we al gezakt zijn...hoe tolerant....hoe discriminatie....
De graaizucht, wanneer houdt dateens op, moet het klootjes volk dan eerst in opstand komen zoals
in rusland vroeger. Waarom gebeurd er niets?
waarom staan ze met een stalen gezicht het gewoon te verdedigen.
Hebben ze geen geweten..

Van: marco
Titel: working poor
Nou meneer Lodder, volgens mij heeft Peter gelijk met de maatname want ik ben ook al door mijn geld heen terwijl ik werk, en dat ligt niet aan onverstandigheid, maar aan de graaizucht van de automatische afschrijvingenmafia, die overigens ook afschrijven zonder dat je daar hen voor hebt gemachtigd. De macht ligt dus niet bij het contract afsluitend individu maar bij de bankencongsi en de vastelastencriminelen die aan jou gaan vragen om betalingsbewijzen omdat hun eigen fucking administratie blijkbaar moeilijk te begrijpen is voor hun eigen werknemers (en ondertussen stapelen de incassokosten zich op, en echt pech heb je als ze je schulden hebben doorverkocht aan een nog grotere asshole organisatie).
Daarbij is De HELP van Youp met zijn niet door hem helemaal begrepen outgesourcede bellotheek die slechts geld kunnen innen ipv terugbetalen nog kinderspel om te pareren als benadeelde.Van: marco
Titel: winnen of verliezen
Nog zo'n onnozele dualiteit. Net zoals een potje boxen. Alleen de laatste heeft als voordeel dat als je er lang aan meedoet je vanzelf het geschikte mentale niveau krijgt met al die petsen op je kop.

Hé Peter, vond je vorige week je gebeuzel over vaccinaties niet afdoende van tegenargumenten voorzien, of heb je het nog niet gelezen?Van: peter
Titel: geen column
Nee, toch maar geen column.
Samen in een box-ring zou beter zijn. Wie zou er winnen, de directe linkse of de directe rechtse? Ik ben benieuwd.Van: peter
Titel: nieuwe column
Is het een idee om Lodder en Marco hun eigen column te geven?
Leesvoer voor de volgende 10 jaar.
Met oogkleppen op stug doorgaan met hun eigen visie, zonder in te gaan op andere argumenten. Een politieke carriere zou hen ook wel passen.Van: H.Lodder
Titel: Tweedeling....is ..de basis
..waarop alles berust m.i.: op en neer, mooi en lelijk, hard en zacht, links en rechts enz..met tweedeling vind ik ook al niets mis......ik ben b.v. erg arm, maar ook weer erg slim, so what!


Van: H.Lodder
Titel: Die uitspraak over de joden
..dat ze maar beter kunnen emigreren dus...met het oog op sommige Marocs... ..heb trouwens ook niets tegen de onderbuik.....daarmee stemmen vind ik ook niets mis mee...de functie van het hoofd wordt m.i.grof overschat!


Van: marco
Titel: tweedeling van de sameleving
Eer is naar geweten handelen voor het geheel, oftewel je best doen voor de goede zaak, welke niets te maken heeft met persoonlijk gewin. Dat kan natuurlijk met vergissingen en verkeerde inschattingen gepaard gaan, maar het was bedoeld om dingen te verbeteren voor het grotere geheel ipv voor jezelf.
Maar helaas zijn er ook eerzuchtigen die het blijkbaar belangrijker vinden hun imago op te hemelen, en desnoods de boel belazeren om geëerd te kunnen worden.
De eerling doet zijn werk naar vermogen zonder ander doel dan problemen op te lossen, en de eerzuchtige heeft een andere, meer persoonlijke agenda.
De ene houdt zich niet bezig met eer en de andere ziet het als prioriteit.Van: marco
Titel: welke uitspraak van B'stein?
Dat bewuste mensen moeten emigreren? Dan wordt het idd wat leger hier, zoals jij graag ziet gebeuren.
Nou eigenlijk had ik willen zeggen dat je beter met je hoofd kunt stemmen dan met je onderbuik (en wat daar zoal aanhangt), en ik geef toe dat je hoofd niet ver komt zonder voeten of andere hulpmiddelen.Van: H.Lodder
Titel: Met je voeten stemmen..logisch
Heer Marco!s betogingen zijn voor mij weer onnavolgbaar..zal wel weer iets linksigs zijn!... alleen vind ik juist met je voeten stemmen vaak beter dan met je hoofd....denk ook aan Bolkesteins uitspraak! Dus..niks doms aan heer Marco!


Van: marco
Titel: kwetsbaarheid
Die getrapte vertegenwoordiging van werkeenheden via een gekozen vertegenwoordiger is op zich een uitstekend idee, maar maakt deze gekozene kwetsbaar in het overkoepelende belang vanwege de stemverhoudingen. Als iedereen nu naar EER had gehandeld was het fascisme een zinvol alternatief gebleken, en het was niet het socialisme die het fascisme heeft gecorrumpeerd.


Van: marco
Titel: het fascisme
Waar het fascisme sterk in was was het zogeheten 'corporatisme' dwz op samenwerking ingedeeld systeem met getrapte vertegenwoordiging, dwz van onderaf gezien in de samenleving in elke werkeenheid een gekozen vertegenwoordiger die dan in hogere vergaderrangen tot informatie uitwisseling kwamen zodat er een onderling afgestemde organisatie van het grotere geheel kon plaatsvinden. Toen hadden ze net de radio, en prille filmtechnieken en tv in ontwikkeling.
Maar tegenwoordig hebben wij internet en een berg bullshit op tv.
Maar dat corporatisme gepaard gaande aan knokploegen (zeer favoriet bij de mafia), en mede in gedachten houdend de kwetsbaarheid (corrumperende invloeden, manipulatie, chantage) heeft de bijl aan de wortel gezet van het fascisme, dus bleek democratie het beste alternatief, waarbij als gevaren worden gezien massamanipulatie wat kan via massabedwelming (stofjes in het drinkwater oid) en andere geestverwarrende middelen zoals propaganda (het dagelijkse journaal met ontelbare herhalingen van schokkende beelden en steeds weer terugkerende themas), brainwashing (het vorige maar dan meer op het individu gericht), corrumpering (het aanbieden van posities op de maatschappelijke ladder met kennis van scheve schaatsen), en wat er niet al is geprobeerd in geloofssectoren en met ballotage, maar dan kunnen nooit alle mensen worden gemanipuleerd, en al helemaal niet als iedere janboerenlul plotseling interessante verhalen kan vertellen op internet. Alleen janboerenlullen hebben juist het probleem dat ze het niet helemaal goed kunnen volgen, en derhalve kunnen worden ingeschakeld om door hen niet helemaal begrepen taken uit te voeren.
Er tekenen zich steeds weer nieuwe hierarchieen af die hun plaatsje op de markt wensen in te nemen, en nu is onze maatschappij al behoorlijk volatiel geworden, mede onder de drogreden dat er een gigantische economische crisis is aangetreden die goedbeschouwd echter een oprufting van onbetaalde rekeningen blijkt te zijn die ofwel nogal makkelijk het faillissementscircuit ingeschoven kunnen worden (acute pijn), ofwel tot sintjuttemis opeisbare tegoeden blijven zijn en doodleuk doorverkocht werden met meer of minder verlies zodat het ietsje inleveren gespreid raakt ipv dat de wanbetaler alles moet ophoesten, en als dit zo groot wordt dat het niet meer te overzien valt dan gaan regeringen vanwege hun ordehandhavingstaakstelling algemene middelen inzetten om het volk rustig te houden, terwijl dan iedereen betaalt zodat het alleen maar moeilijk is ipv rampzalig, maar gebaseerd op een leugen. Alleen het moderne leven met alle kredieten was die leugen.
Nuja wat ik wil zeggen is hoe meer verwarring, hoe meer kansen voor gelegenheidsprofeten en -heilanden, en met een kippenhok als de Tweede Kamer is het moeilijk om als gedegen begrijper van hoe het een en ander zit zich te verdedigen tegen felle holle retoriekenslakers die elk zinvol gesprek uit de weg gaand de grotere meerderheid aan ontevredenen in deze maatschappij positief op het gemoed werken door alles af te kraken zonder daarbij zich in details te willen (of kunnen) verliezen terwijl er geen zinvol te noemen oplossingen tegenover worden gesteld.
Het gaat hier niet om verdomd onderwijs maar om dom volk dat met de voeten stemt ipv met het hoofd.Van: H.Lodder
Titel: Fijne jaren 50......zeker!
Peter, u geeft hier een karikatuur van de jaren 50. De m.i.twee grootste maatschappij-ontwrichtende misdaden van links : drugs-tolerantie en immigratie-tolerantie waren nog niet gepleegd. Vergelijk b.v. de film Alleman (Haanstra, 1958, keurige mensen) met Turks Fruit (1974) en dan ziet u het verval (aso-gedrag).binnen 16 jaar!


Van: H.Lodder
Titel: Fijne jaren 50......zeker!
Peter, u geeft hier een karikatuur van de jaren 50. De m.i.twee grootste maatschappij-ontwrichtende misdaden van links : drugs-tolerantie en immigratie-tolerantie waren nog niet gepleegd. Vergelijk b.v. de film Alleman (Haanstra, 1958, keurige mensen) met Turks Fruit (1974) en dan ziet u het verval (aso-gedrag).binnen 16 jaar!


Van: Peter
Titel: Goeie oude tijd!
Wijze woorden Lodder.
Terug naar de fijne jaren vijftig waar het gepeupel nog braaf en volgzaam was. Waar de elitie nog fijn hun macht konden gebruiken jegens de onderdanige onnozele schapen. Waar de geestelijke leiders nog ombekommerd hun gang konden gaan met kleine jongetjes. Waar de katholieke kerk nog oppermachtig was omdat hun schaapjes zich braaf bleven vermenigvuldigen. Waar alleen de elite kon genieten van kunst,
cultuur, onderwijs, vakantie enz., terwijl de schaapjes braaf hun werk deden en hun wol inleverde aan dezelfde elite. Waar ons geliefde koningshuis nog aanzien genoot. Aanzien verkregen door de roofpartijen van hun voorouders. (Als het al werkelijk hun voorouders zijn.) Hulde aan opperboef Bernhard, die zich van de prins geen kwaad wist. In het zadel gehouden door "ironisch genoeg" de Linksche hobbyist Joop Den Uyl!!!
Tegenwoordig beschikt de elite over vele moderne hulpmiddelen om het gepeupel te besturen. Vingerafdruk dossier, electronisch patiëntendossier, telefoontaps, camera's enz enz. Zogenaamd om het terrorisme te bestrijden wat ze zelf hebben bedacht. De schrik zit er al goed in. De angst regeert, houzee houzee!!Van: raoull
Titel: elitair
-- Ieder die het niet helemaal eens is met Marco moet zn Fuc Mui houden - Elitair en dictatoriaal-


Van: H.Lodder
Titel: Fascisme en "fascisme"
Bespeurt u de wens van velen naar meer Lebensraum, oorlogvoering, vernietigingskampen, raciale meerderwaardigheid? Nee dus...wel de wens naar meer discipline (school en werk), minder geldsmijterij, minder eten uit de staatsruif, meer eigen verantwoordelijkheid, meer Nederlandschap..niks mis mee, met deze vorm van ""fascisme"" hoor!


Van: marco
Titel: waffel ss
Ga eerst eens lezen over wat fascisme eigenlijk inhoudt ipv die hele WO2 erbij te betrekken.


Van: H.Lodder
Titel: De fascisten zijn heus niet terug..
Dat trucje van links heeft na 1945 goed gewerkt maar het is m.i. uit met de effectiviteit ervan. Streng optreden wordt/werd n.l. gelijkgesteld met fascistisch optreden...gevolg..de huidige slachtoffervijandige, dadervriendelijke geldverlindende (semi)anarchie.. door sommigen als "'leuk land"" betiteld... maar helaas voor hen..de slinger gaat de andere, voor hen fascistische, voor vele anderen de normale, gewoon streng(ere) kant op.....!!


Van: pieter
Titel: tbs
Advocaten, o.m. rechters, het lijkt wel of iederen een beetje gek aan het worden is.
Behalve als jouw kind vermoord wordt b.v. meisje 12 jr. gelokt naar zijn huis en bewust vermoord,door een zogenaamde ( zielige
opgefokte afgetrainde gek)
zoals bij het meisje boele , die nu in hoger beroep gaat om de tbs.te
ontlopen. wordt ook nog bijgestaan
door rechter mosko......niet te geloven.
Ik wens een ieder die hier achterstaat en zelf kinderen heeft, dat hun kinderen dit zal overkomen en kijken of ze nog zo'n medelijden hebben met de dader. Ik persoonlijk zou.de dader killen, want ik krijg toch maar een beperkte straf nu daar ga ik graag voor zitten.dan voel ik een beetje gerechtigheid.lVan: Bert
Titel: Pastor staakt uw wild geraas
Wat een verschrikkelijk gezwam / van IKON pastor Bram / het geluid van een oud SS-er acht hij authentiek / meneer de pastor, bent u ziek ?


Van: Leo Opdam
Titel: Zinvol opgemerkt.
De heer Marco moet zijn xxxxxx houden als hij niets zinvols te melden heeft.

Dit zolang de heer Marco denkt te kunnen bepalen wat voor een ander zinvol is of niet.

Zo!? Was dit zinvol genoeg?Van: marco
Titel: Corrupt Democratisch Appél
Zo te zien zijn de fascisten inderdaad weer terug.


Van: H.Lodder
Titel: TBS van 1925 ...Swiebertje
-tijdperk...we zijn nu 85 jaar verder en navenant minder naief..: wat kosten al al die afwijkende figuren de samenleving wel niet..na 85 jaar soft nu tijd voor 85 jaar hard line....!!


Van: H.Lodder
Titel: 1980 toen...2010 nu..!!
Ja meneer de columnist.. de wereld is sinds 1980 nogal veranderd maar u bent kennelijk stil blijven staan in uw evangelisch radicalisme...uw mentaliteit volgende wordt NL onleefbaar wegens overbevolking..de meeste mensen zien u wellicht als gekke Gerritje!!!


Er zijn 38 reacties.    
    

Reageer

U kunt hier reageren op de uitzending.
Uw reactie verschijnt direct online.

Naam:


Email:


Titel:


Reactie:
verstuur