Artikelen
Foto's
De God van Nederland
Herhaling
    Naam: redactie
    Email:
donderdagochtend 11 uur wordt deze uitzending herhaald. Helaas heeft de redactie er geen invloed op dat deze aflevering eerder is begonnen dan vermeld werd in de gidsen. Wij betreuren dat zeer.  Boek 'Nieuw Religieus Peil'  
  Nieuw Religieus PeilIn het boek 'Nieuw Religieus Peil'  wordt duidelijk dat voor veel mensen het geloof een actuele rol speelt in hun leven. Door het toevoegen van bijbelfragmenten en gespreksvragen is deze uitgave zeer geschikt voor het gebruik in groepen. Bij het boek horen twee dvdís met documentaires. Een uitgave in samenwerking met de IKON, Dagblad Trouw en het Catharijneconvent. Lees meer  
   
  Godsverlangen of godsdienstwaanzin? Oftewel: 'Knielen op een bed violen'. Niet eerder in de Nederlandse literatuurgeschiedenis verkocht een boek in een jaar tijd 300.000 exemplaren. En een verfilming staat op stapel. Schrijver Jan Siebelink, scenarist Gerard Soeteman en regisseur Paul Verhoeven over sluimerend calvinisme in de lage landen.  
 
  Bij Zijlstra doet Jezus nog altijd wonderen (Elma Drayer)  
  "Zoiets hoeft maar te gebeuren of het volk loopt te hoop." De geplande nieuwbouw blijkt beslist geen luxe. Ver voor zevenen is geen stoel meer onbezet in de kerkzaal van De Levensstroom, gevestigd op een vreugdeloos bedrijfsterrein te Leiderdorp. Tot in foyer en garderobe zie je mensen liggen, hurken, leunen. Ze zijn jong en oud, blank en zwart, in rolstoel en op krukken, overduidelijk ziek en ogenschijnlijk kerngezond.

Dik 750 belangstellenden zijn deze zondagavond afgekomen op de maandelijkse 'genezingsdienst' van evangelist Jan Zijlstra (66).